jennyvibeke.blogg.se

Pepparkaksbak

Publicerad 2014-11-29 19:16:53 i Allmänt, Livet,
Idag har vi julat till det här hemma, julpyntat, tagit fram julgranen och även bakat pepparkakor. Så mysigt så! Inte för att jag gillar varken pepparkakor eller pepparkaksdeg men det är så kul att göra dem för att sedan dekorera dem med kristyr, blir kanske inte de vackrast men det är kul åndå!

En dag i Stockholm med bästis

Publicerad 2014-11-26 18:18:41 i Allmänt, Livet,Idag så har jag varit i Stockholm med Sofia hela dagen. Vi kollade runt massor, hittade typ inget. Vi var på jakt efter julklappar men hittade inte en enda. Vi satt länge på Pong efter en supergod lunchbuffé och pratade om massa roliga saker, vi startade även en jätterolig ny lek, haha. Sen hade jag extremt hög hicka ungefär fyra gånger idag som gjorde superont men det var tydligen superkul enligt Fia, haha. 

Nu sitter jag på bussen ut till Jonny, ska bli så skönt att komma fram, jag är jättetrött och har även idag känt mig lite sjuk men det har jag försökt ignorera. För min hjärna är klockan jättemycket (jetlag) så säger godnatt nu, kram!

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela