jennyvibeke.blogg.se

Monsunregn

Publicerad 2014-11-14 13:38:01 i Allmänt, Livet, Resor,


Haha vi och marknader! Tror ni inte att precis när vi kommer dit och tänker att nu ska vi ta det lugnt och kolla på allt som finns, så märker vi hur stämningen blir stressad och hur de börjar plocka undan och som alla vet som varit här så betyder det bara en sak så tidigt på kvällen, regn! Inte lite av det heller, aldrig sett så mycket regn förut, inte ens här. Inte hjälpte det att vi stod under tak heller. Taket brast och vattennivån vid våra fötter steg. Sen så slutade det aldrig heller så vi fick bokstavligen vada oss hela vägen hem i 2-3 decimeter högt vatten och i extemt mycket regn. Det var nästan högre tryck på regnet än vad det är i duscharna här. Men man kan ju inte annat än att skratta! Speciellt när det åker förbi en skrattande thailändare på sin moppe och stänker yttligare vatten på en, haha! 
Nu har det slutat regnat men det är fortfarande lika mycket vatten på gatorna så vi är fast här ett tag nu! Kommer nog inte så långt ikväll men ut och äta ska vi iallafall!

Juste, vatten har vi nu också, för det är ju en bristvara just nu, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela