jennyvibeke.blogg.se

Hösten sminkprodukter

Publicerad 2014-10-03 11:04:00 i Allmänt, Skönhet, Smink,

När hösten kommer så förändras våra sminkning ofta rätt mycket. De naturliga ("inget smink sminkningarna"), de fräsha sommarpigga sminkningarna åker ut ch de mer tunga färgerna och baserna kommer in. Vilket är mycket roliga för en sminkentusiast. Här är några väsentliga delar som jag tycker definierar en riktig höstig sminkning.
 
Ansiktet:
Bas || De lätta baserna ser man allt färre av och många försöker hitta en bra foundation för att täcka upp hösttröttheten som tyvärr kommer för de allra flesta. 
 
Contouring || Contouring är något man kan köra extra hårt på när ens sommarfräshhet inte räcker till för att ge ansiktet det där lilla extra utan då kan man byta ut det mot bronser och highlighter. Bronsern kan man köra rätt hårt med för att försöka hålla liv i sin sommarbränna och det gör även att man ser varm och höstmysig ut.
 
Rouge || Ut åker den ljusa korall och sommarrosa färgen och in kommer en mörkare mer burgundyr röd rouge.
 
Ögonen:
Eyeliner || Det är många fler som plockar fram sina eyeliners nu när löven ändrar färg. Den typiska "cat eye flicken" är en riktigt sminkstapel till hösten. Personligen så skulle jag vilja se häftiga färger, en mörkgrön eyeliner tror jag skulle vara supersnyggt, eller kanske en metallrödaktigen, skitsnyggt!
 
Ögonskuggor || De ögonskuggor som ser riktigt riktigt höstiga ut på ögonlocket är gröna, gula, röda och orangea (lövfärgerna). Men även färger som lila, koppar/brons/guld, bruna och varma ögonskuggor ser riktigt höstmysig ut.
 
 
Läpparna:
Röda läpparna är här! Röd, vinröd, burgundy, bärfärg är en riktigt höstläppfärg! Kan tänka mig att många även kommer bära lila läppar i år då det är väldigt inne med galna läppfärger. Men om man ändå håller på varför inte köra på en galen mossgrön färg?
 
Hoppas du gillde mina små höstsminktips om du är ute efter att göra din egna höstsminkning! Har du något mer du tycker är en typisk höstsminkprodukt så kommentera gärna om det, skulle vara jättekul att höra!
 
Kram!

Kommentarer

Postat av: Hannah Danielsson

Publicerad 2014-10-04 17:47:54

cool bild!
svar: ja visst är dem fina? kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela