jennyvibeke.blogg.se

Recension: ISADORA SECOND NAIL

Publicerad 2014-10-30 11:57:00 i Allmänt, Naglar, Recension,

För drygt en och en halv månad sedan så kollade jag ned på mina naglar och tänkte att de var alldeles för sköra och korta och undrade varför det inte finns något som man kan lägga på naglarna, som fungerar som ett extra lager så att de inte går av hela tiden. Jag tänkte inte så mycket mer på det förens jag någon dag senare såg något på Åhlens som jag fastnade vid. Ordet "second nail" lät ju förbannat likt det som jag tänkt att jag ville ha bara några dagar tidigare. Blev väldigt nyfiken och som jag alltid gör när jag funderar på att köpa något så googlade jag det. Hittade inte massor jättemycket om det men hittade ändå en recension som sa att den fungerade bra och jag tänkte att esch vi testar!
I början när jag använde Second Nail så märkte jag inte så mycket skillnad, naglarna var lite hårdare och jag tyckte att nagellacket höll bättre, så jag tänkte att ja det är ju iaf ett grymt underlack! Men så för någon vecka sedan så kollade jag ned på mina naglar igen och tänkte shit villka långa och hårda naglar jag har. Då insåg jag att jäklar det fungerade ju! Nu är mina naglar hårda och rätt hållbara även utan Second nail, och när jag har Second Nail på så går de nästan aldrig av!  För en vecka sedan så struntade jag i underlacket när jag gjorde mina naglar och först märktes det inte då de blivit rätt hållbara själva men när lacket började gå bort lite i kanterna så började även mina naglar "skalas" av lite och de gör de aldrig när jag hade Second Nail under.
Jag vill aldrig sluta använda detta nagelack då det verkligen känns som att det fungerar. Jag menar de har aldrig varit såhär hållbara och långa förut. När jag läser igenom inlägget så ser det nästan ut som ett sponsrat inlägg men det är det verkligen inte, jag tycker bara verkligen om nagellacket.
 

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-10-30 15:24:25

Jag är på väg att flytta till USA för att jobba som au pair. Jag är just nu i matchningsprocessen och väntar på att hitta den perfekta familjen! Kika gärna in på min blogg och följ med på mitt äventyr :)

Postat av: zeb

Publicerad 2014-10-30 23:16:26

Tycker också det är ett sjukt bra nagellack!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela