jennyvibeke.blogg.se

Born to run

Publicerad 2015-07-25 18:21:46 i Allmänt,

Läste precis ut boken Born to run och nu känner jag mig lite tom. Så där som det känns efter att man läst ut en riktigt bra bok eller kollat klart på en grym serie. 

För någon vecka sedan var jag ute och sprang för första gången på väldigt länge och till min förvåning så sprang jag mycket längre än vad jag trodde att jag skulle klara av. Och även fast att jag var tvungen att sluta springa pga total överhettning så var det inte så jävla jobbigt som jag kom ihåg det, det var härligt. Härligt att känna kroppen arbeta på det sättet, kändes så naturligt. 
Jag kände ett riktigt sug efter att börja dra ut och springa mer men jag kände att jag ville veta vad jag höll på med mer innan jag började då jag kände mig rätt klumpig ändå när jag lufsade fram. Jag visste precis vad jag skulle göra, läsa den omtalade boken Born to run. Och yes, yes, yes, grym bok! Full att sjuk intressant fakta, undersökningar, teorier, löpnings motivation och mycket mer. Ville inte att den skulle ta slut ville bara läsa mer, veta mer. Nu jäklar vill jag också lära mig att springa på det sättet, på vårt sätt. 

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela