jennyvibeke.blogg.se

No Krabi...

Publicerad 2014-11-20 09:37:19 i Allmänt, Livet, Resor,

Glömde ta kort idag men här är en bild på min utsikt just nu. Inte bästa vädret men då kan man iallafall ligga i solen utan att koka!

Det blev ingen utflykt till Krabi, bussjäkeln kom fel tid och väntade inte heller. Blev rätt förbannad men gick och la mig och sov någon timme till. 
På förmiddagen var det inte så bra väder så vi åkte iväg och shoppade lite, jag var mest inne i Boots och Watsons. Köpte lite roliga grejer!
Nu kom vi ner till stranden för ett tag sedan och innan vi la oss så hämtade vi våra Krabipengar. Vi kunde ha åkt imorgon men det är vår sista dag här så vi vill bara ta det lungt imorgon, ta massage och så. Vårat sista försök på marknaden imorgon också. Nu ska jag nog köpa något att dricka, kram så länge!

Kommentarer

Postat av: Isabella

Publicerad 2014-11-21 21:06:13

Åh vad avis jag blir när jag ser alla dina bilder! Så trist här hemma. :(

Kram! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela