jennyvibeke.blogg.se

Väntar på Beachen

Publicerad 2014-11-14 06:27:31 i Allmänt, Livet, Resor,

Hur cool?

Väntar på att kunna gå ner till beachen. Pumpkillen ska komma strax för vi har fortfarande inge vatten. Så ute duschandes fortsätter. Idag har vi varit här en vecka och sen jag kom så har jag duschat en halv gång i duschen. Yesyes en halv gång, för när vattnet la av förra veckan så stod jag där med shampoo i hela håret. Hoppas de får i gång vattnet nu, skulle vara skönt att duscha lite varmt. 

Börjar bli lite uttråkad nu, kanske går iväg själv snart eller kollar om jag kan låna poolen. Det är ju inte lika enkelt att gå ner till stranden nu för man måste ju släpa på alla underlag och så. För inte har vi fått några solsängar än, hoppas lika mycket varje gång jag går ner till stranden. Det går ju bra utan men det är ju inte alls lika bekvämt.

Ikväll är det marknad igen, denna gång så tänker jag vara ordentligt ifrån kissad så att jag slipper stressa igenom den och istället kan gå i lugn och ro och köpa massa grejer som jag antagligen egentligen inte behöver.

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2014-11-14 10:16:48

söt!

Svar: Tack! :D
Jenny Vibeke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela