jennyvibeke.blogg.se

Recension: Nyhet! Max Factor Excess Shimmer Eyeshadow

Publicerad 2014-10-18 17:47:26 i Allmänt, Nytt, Recension, Skönhet, Smink,

Excess Shimmer Eyeshadow, en ny ögonskugga från Max Factor som jag hittade på Åhlens. Min första tanke var att det var en kopia på maybellines color tattoo men när jag swatchade den i butik blev jag väldigt positivt överraskad! Konsistenten var mousseliknande och pigmenteringen var grym. Var bara tvungen att köpa hem en. Jag körde på den bronsiga då jag älskar bronsfärger men Excess Shimmer Eyeshadow finns i 6 olika färger (Crystal, Pearl, Pink Opal, Copper, Bronze, Onyx), alla väldigt fina om jag får säga det själv.
 
De säger att det är en gelcremebaserad ögonskugga som ska hålla sig upp till 12 timmar och ska ge en snudd på 3D-likt färgdjup! Den är designad för dem som vill ha en hållbar och intensiv metallic-look och som tidigare haft svårt att uppnå önskad effekt av vanlig traditionell puderskugga. 
 
Jag tycker grymt mycket om den. Den gav verkligen en intensiv look och kändes jättelätt att jobba med. Gick lätt att sudda ut kanterna och lägga att till pudersögonkugga var inga problem. Den höll i sig så länge jag hade den på mig men hade den inte i tolv timmar så kan inte riktigt säga om det är sant eller ej. Jag förstår vad de menar med 3D-effekt och ja snudd på det kanske den gav! Nu kan jag ju egentligen bara tala för den färgen jag köpte men jag swatchade de andra i butiken och de verkade också bra, vissa mindre intensiva och pigmenterade än andra men det beror ju helt på vilken färg man vill ha. Min kompis köpte färgen Copper och även hon verkar helnöjd!
 
Jag skulle starkt rekommendera denna skugga till alla som letar efter en krämögonskugga, bra jobbat Max Factor!

 

Kommentarer

Postat av: rememberthiis.blogg.se

Publicerad 2014-10-18 17:51:54

Så fin!

Svar: Visst är den!
Jenny Vibeke

Postat av: Charlotta Hägg

Publicerad 2014-10-18 21:40:44

Sv: Jaa, det är så galet gott ju!! :) och wow, vilken fin ögonskugga! Jag hatar metallic puderskugga, det hamnar ju i hela ansiktet..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela