jennyvibeke.blogg.se

Review: Maybelline 'Master Precise Liner'

Publicerad 2014-10-02 17:24:00 i Allmänt, Nytt, Smink,

Igår köpte jag med mig denna Maybelline 'master precise liquid eyeliner' i parrot blue. Har både velat testa denna eyeliner och så vill jag ha en blå eyeliner, så körde två flugor i en smäll och köpte denna. Den var även på rea för 49 kr. så, kap! Jag hoppades på att det skulle vara en marinblå, även fast den hette parrot blue. Jag menar förpackningen är ju marinblå. Det var den inte riktigt, men nära nog för att jag skulle bli nöjd för tillfället iallafall. Testade den idag och jag tyckte att den var okej, den är rätt så pigmenterad men inte superpigmenterad. Det beror dock på vart någonstan på applicatorn som man "ritar" med. Den allra yttersta tippen tappade nästan all sin färg efter bara ena ögat, var rätt sugen på att klippa i den lite men lät bli, tänkte att det kanske kommer ut till tippen igen om man låter den ligga en stund eller skakar om den.
Har haft den på i ungefär 4 timmar, och den har inte försvunnit än, lite i ena vingen men inte så farligt. För att vara en så kallad "felt tip eyeliner" så tycker jag att den är helt okej! Lite besviken på det där med yttersta tippen, men färgen är fin och stark så jag kommer definetift använda denna igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela