jennyvibeke.blogg.se

Stockholm - Åbo

Publicerad 2015-01-09 17:12:13 i Allmänt, Livet, Skönhet,

I onsdags så åkte jag och några vänner på kryssing till Åbo. Vi åkte med vetskapen om att antingen så skulle det vara en festarkryssning eller så skulle det vara en bingokryssning (kryssning med gamlingar, småbarnsfamiljer och folk dom bara skulle hem till Finland). Vi märkte väldigt fort att det var en riktig bingokryssning som vi var på men det var vi beredda på så vi kunde inte mer än att skratta åt hela situationen och åt allt sunk haha. Även fast att det troligtvis inte fanns några i vår ålder så hade vi grymt jäkla roligt. Med rätt sällskap och rätt iställning kan man ha riktigt roligt oavsett. Och rätt sällskap det hade vi verkligen. Jag tror inte vi hade haft det alls lika roligt om det inte hade varit för våra nya ryska vänner. Haha vi träffade dem i hissen upp för att kolla in "klubben" längst upp. Det var ett gäng men 15 åriga ryssar som var skitfulla och grymt roliga. Vi festade med dem hela kvällen och hade riktigt rikigt roligt! Dem var så gulliga och verkligen inte som den ryska sterotypen, om man bortser ifrån att de drack och kunde dricka hur mycket sprit som helst. Det hade nästan bara ryska namn som man har hört så som Dimitri, Nikita, Natasha osv. Vi dansade gärnet till Rysk dansmusik och satt ute och pratade en massa. De var så gulliga och sa att jag och Fia var såå vackra flera gånger, haha det blir man ju alltid glad av! Sen så fick jag en rysk pojkvän också haha nej men lilla Dimitri blev lite olycklig och sa att om jag var rysk så skulle han löööve me för jag var så fin, haha vilken liten gulleplutt. 
Dagen efter tog vi det lugnt, sov, åt gott och fördrev tiden på taxfree. Var inte hemma i Gnesta förns halv 9. 
Hade en grymt roligt kryssning! Måste också säga att tack Fia för att du finns, skulle inte klara mig utan dig, du gör allt mycket roligare, puss!

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela