jennyvibeke.blogg.se

Inget shoppingsug

Publicerad 2015-05-17 21:09:17 i Allmänt, Livet,

Sitter här vid datorn och slösurfar som man gör. Tänkte att jag skulle kolla lite nätshopping men insåg att jag inte är ett dugg sugen på att köpa något. Varken smink eller kläder. Känner inte att jag behöver något. Visst finns det saker som jag vill ha men inget jag känner är värt att lägga pengar på. Det enda jag känner att jag vill köpa och lägga pengar på är min hud. Vill åka till Lush och köpa mirakelgrejer. DET, det, känner jag för att göra. För tyvärr är det så att min haka har ballat ur totalt det senaste halvåret och det vägrar blir bättre, håller på att bli galen på det varannan timme.
Har hört, eller jag läst på recensionerna, att masken Mask Of Magnaminty ska göra underverk, så snälla hamna i mitt badrum. Sen vill jag också köpa supersnygga, supersköna badbomber och lyxa till det rejält. YAAS, det vill jag göra.
 
Jag och min kusin i julas när det precis börjat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny Vibeke

Jag är en 19-årig tjej ifrån Stockholmsområdet som bloggar och gör Youtube-videos om allt möjligt som intresserar mig, så som smink, mode, min vardag mm. Hoppas du att du kommer gilla och fastnar för det jag lägger upp! Hoppas vi ses igen, kram! Kontakt: Jenny.Vibeke.Bergkvist@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela